Η εταιρεία ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΑΒΕΕ, με διακριτικό τίτλο “ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ”, ιδρύθηκε το 1998, με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών.

 

Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή υγιεινών και νόστιμων προϊόντων με
προτεραιότητα πάντα στην ποιότητα.

 

Πέρα από την υψηλής αξίας πρώτη ύλη, η ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ έχει επενδύσει στην ανάπτυξη μεθόδων που επιτρέπει τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλη τη διαδρομή των προϊόντων, μέχρι το ψυγείο των πελατών. Στις εγκαταστάσεις εφαρμόζονται μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η θρεπτική αξία και η φρεσκάδα σε όλα τα προϊόντα.

 

Έχει αναπτύξει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 και EΛOT EN ISO: 22000:2005, έτσι ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια των προϊόντων. Για το λόγω αυτό η εταιρεία κερδίζει καθημερινά την προτίμηση και εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

 

Η συνταγή της επιτυχίας είναι αγνή και αυθεντική, όπως ακριβώς και τα προϊόντα. Η εταιρεία γνωρίζει να αξιοποιεί την παράδοση και προσαρμόζει τα προϊόντα με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παραδίδει καθημερινά στους καταναλωτές άριστα και νόστιμα προϊόντα από φρέσκες πρώτες ύλες, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με την παραδοσιακή, αυθεντική γεύση τους. Το όνομα ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και των γευστικών προϊόντων της.© 2019 · alfagefsi.gr · All rights reserved.

Κατασκευή ιστοσελίδων hellas-sites HellasSITES